Hotel Toscana Ambassador

Chianti Bölgesi, Poggibonsi
Hotel Toscana Ambassador Genel
Hotel Toscana Ambassador Öne Çıkan Resim
Hotel Toscana Ambassador Dış Mekan
Hotel Toscana Ambassador Dış Mekan
Hotel Toscana Ambassador Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Hotel Toscana Ambassador
Via Salceto, 11 Chianti Bölgesi, Poggibonsi

Hotel Toscana Ambassador misafirlere Poggibonsi bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Magione Kalesi ve San Lorenzo Kilisesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Fonte delle Fate Kaynağı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Poggibonsi Arkeoloji Müzesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 90 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere ortak alanda televizyon, piknik alanı ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x