Hotel Torino

Costa Del Maresme, Masnou
Hotel Torino Genel
Hotel Torino Genel
Hotel Torino Genel
Hotel Torino Genel
Hotel Torino Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Hotel Torino
Calle C/ Pere Grau, 21 Costa Del Maresme, Masnou

Hotel Torino konaklamanızda Masnou bölgesinde, Mar Bella Plajı ile 16,7 km (10,4 mi) ve Sagrada Familia ile 17,5 km (10,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Palau de la Musica Catalana ile 18,8 km (11,7 mi) ve Arc de Triomf ile 18,9 km (11,7 mi) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunan 14 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Oda
Oda (Matrimonial)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x