Hotel Tiffany Laoag

Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Laoag
Hotel Tiffany Laoag Öne Çıkan Resim
Hotel Tiffany Laoag İç Mekan
Hotel Tiffany Laoag İç Mekan
Hotel Tiffany Laoag Yerinde Yemek
Hotel Tiffany Laoag Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Hotel Tiffany Laoag
Gen. Segundo Ave cor. M.H. del Pilar St Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Laoag

Hotel Tiffany Laoag misafirlere Laoag merkezinde, Ilocos Norte Etnografya Müzesi ve Sinking Bell Kulesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Robinson Place Ilocos Norte ile 1,5 mi (2,5 km) ve Museo de Bacarra ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi otelin restoranı Macy.s Diner Laoag tarasfından yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu otelde, 4 kat olan 1 bina var ve misafirler için oda hizmetçisi/belboy var.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x