Hotel Tierra Buxo - Adults Only

İspanyol Pyrénées Dağları, Ainsa
Hotel Tierra Buxo - Adults Only Genel
Hotel Tierra Buxo - Adults Only Genel
Hotel Tierra Buxo - Adults Only Genel
Hotel Tierra Buxo - Adults Only Genel
Hotel Tierra Buxo - Adults Only Genel
Image More +80 fotoğraf
Hotel Tierra Buxo - Adults Only
Calle San Esteban 14 İspanyol Pyrénées Dağları, Ainsa

Hotel Tierra Buxo - Adults Only misafirlere Ainsa bölgesinde, dağda ve Sierra y Canones de Guara Doğa Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ordesa Y Monte Perdido Ulusal Parkı ile 31,6 mi (50,8 km) ve Geleneksel Sanatlar ve El Sanatları Müzesi ile 12,6 mi (20,4 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Restaurant restoranı havuz manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x