Hotel Thermas Bonsucesso

Jatai
Hotel Thermas Bonsucesso Genel
Hotel Thermas Bonsucesso Genel
Hotel Thermas Bonsucesso Genel
Hotel Thermas Bonsucesso Genel
Hotel Thermas Bonsucesso Genel
Image More +41 fotoğraf
Hotel Thermas Bonsucesso
Rod.BR 158 Saida para Caiaponia Cx Postal 281 Km 05, Setor Central , Jatai

Hotel Thermas Bonsucesso misafirlere Jatai bölgesinde, göl üzerinde ve Jatai Belediye Stadı ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Goias Federal Üniversitesi ile 6,5 mi (10,5 km) ve Divino Espirito Santo Katedrali ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Hotel Thermas Bonsucesso misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 64 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

7 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz su kaydırağı ve açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve balo salonu vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Luxury Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x