Hotel The White Lotus View

Bhairahawa
Hotel The White Lotus View Genel
Hotel The White Lotus View Öne Çıkan Resim
Hotel The White Lotus View Dış Mekan
Hotel The White Lotus View Dış Mekan
Hotel The White Lotus View Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
Hotel The White Lotus View
Siddhartha Hwy , Bhairahawa

Siddharthanagar bölgesindeki Hotel The White Lotus View konaklamanızda, Maya Devi Temple ile 8,1 mi (13 km) ve Lumbini Müzesi ile 12,8 mi (20,6 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Royal Thai Buddhist Monastery ile 13,3 mi (21,5 km) ve World Peace Pagoda ile 13,4 mi (21,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LED televizyon olan 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Siddharthanagar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x