Hotel The Place - Adults Only

Es Pelats
Hotel The Place - Adults Only Genel
Hotel The Place - Adults Only Genel
Hotel The Place - Adults Only Genel
Hotel The Place - Adults Only Öne Çıkan Resim
Hotel The Place - Adults Only Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Hotel The Place - Adults Only
Carrer de ses Monges 44 , Es Pelats

Hotel The Place - Adults Only misafirlere Capdepera bölgesinde, plaj yakınında, Cala Ratjada Limanı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Sa Torre Cega Konağı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cala Agulla Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Playa Na Ferradura ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x