Hotel The Panache

Doğu Hindistan, Patna
Hotel The Panache Öne Çıkan Resim
Hotel The Panache Dış Mekan
Hotel The Panache Dış Mekan
Hotel The Panache Dış Mekan
Hotel The Panache İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel The Panache
West of Ram Gulam Chowk Doğu Hindistan, Patna

Patna bölgesindeki Hotel The Panache konaklamanızda, Ghandi Meydanı ve Gandhi Sangrahalaya ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Srikrishna Science Centre ile 0,1 mi (0,1 km) ve Pathar Masjid ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

70 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Premier Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x