Hotel The Lodge Heverlee

Heverlee
Hotel The Lodge Heverlee Genel
Hotel The Lodge Heverlee Genel
Hotel The Lodge Heverlee Genel
Hotel The Lodge Heverlee Genel
Hotel The Lodge Heverlee Öne Çıkan Resim
Image More +54 fotoğraf
Hotel The Lodge Heverlee
Kantineplein 3 Heverlee , Heverlee

Louvain bölgesindeki Hotel The Lodge Heverlee konaklamanızda, Dyle ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Arenberg Kalesi ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel NATO Genel Merkezi ile 14,5 mi (23,4 km) ve Walibi Belgium Lunaparkı ile 16,1 mi (25,9 km) mesafede.

Brasserie De Oude Kantien, Hotel The Lodge Heverlee misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 33 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca bisiklet turu bilgileri, bisiklet saklama alanı ve elektrikli bisiklet şarj istasyonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Süit (Single Use)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x