Hotel The Hub

Milano
Hotel The Hub Genel
Hotel The Hub Genel
Hotel The Hub Genel
Hotel The Hub Genel
Hotel The Hub Genel
Image More +71 fotoğraf
Hotel The Hub
Via Privata Polonia 10 , Milano

Hotel The Hub misafirlere Milano (Musocco) bölgesinde, Fiera Milano City ve Milan Kongre Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Milano Katedrali ile 6,4 mi (10,2 km) ve Piazza del Duomo ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Mirror Lounge&Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

162 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve buhar odası bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Milano bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2045 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x