Hotel The Grand Kukas

Kookas
Hotel The Grand Kukas Genel
Hotel The Grand Kukas Öne Çıkan Resim
Hotel The Grand Kukas Dış Mekan
Hotel The Grand Kukas Dış Mekan
Hotel The Grand Kukas İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Hotel The Grand Kukas
Plot no 67, Royal City Jaipur-Delhi Highway , Kookas

Jamwa Ramgarh bölgesindeki Hotel The Grand Kukas konaklamanızda Royal Gaitor Tumbas ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Nahargarh Biyoloji ve Zooloji Parkı ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Amber Kalesi ile 6,2 mi (9,9 km) ve Jal Mahal ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Royal Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x