Hotel The Class

Mahipalpur
Hotel The Class Genel
Hotel The Class Genel
Hotel The Class Genel
Hotel The Class Öne Çıkan Resim
Hotel The Class Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel The Class
A 282 Mahipalpur NH 8 Nr Indira Gandhi Internat'l Airport , Mahipalpur

Hotel The Class misafirlere Yeni Delhi (Mahipalpur) bölgesinde, Fortis Hastanesi ve Jawaharlal Nehru Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hindistan Kapısı ile 9,4 mi (15,1 km) ve Cuma Mescidi ile 11,5 mi (18,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

45 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Classic
Classic Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x