Hotel Tesoriero

Aeolian Adaları, Lipari
Hotel Tesoriero Öne Çıkan Resim
Hotel Tesoriero Dış Mekan
Hotel Tesoriero Dış Mekan
Hotel Tesoriero Dış Mekan
Hotel Tesoriero Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Hotel Tesoriero
Via San Pietro Panarea Aeolian Adaları, Lipari

Hotel Tesoriero misafirlere Lipari merkezinde, Panarea Limanı ve Lisca Bianca Adası ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Spiaggetta di Drautto ile 0,1 mi (0,1 km) ve Zimmari Körfezi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

13 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x