Hotel Terme Sveti Martin

İç Hırvatistan, Sveti Martin na Muri
Hotel Terme Sveti Martin Öne Çıkan Resim
Hotel Terme Sveti Martin Dış Mekan
Hotel Terme Sveti Martin Dış Mekan
Hotel Terme Sveti Martin Dış Mekan
Hotel Terme Sveti Martin Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Hotel Terme Sveti Martin
Grkavescak B B İç Hırvatistan, Sveti Martin na Muri

Sveti Martin na Muri bölgesindeki Hotel Terme Sveti Martin misafirlere kırsal bölgede, Pannonia (bölge) ve Vino Lovrec ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St Catherine Bölgesi ile 10,9 mi (17,6 km) ve Lendava Halkevi ile 11 mi (17,6 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 4 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

157 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Golf sahasında antrenman yaptıktan sonra 2 kapalı yüzme havuzu keyfi sürebilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Teras, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sauna, Havuz Manzaralı
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Teras, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x