Hotel Telegraph

Singapur Merkez Bölgesi, Singapur
Hotel Telegraph Öne Çıkan Resim
Hotel Telegraph Dış Mekan
Hotel Telegraph Dış Mekan
Hotel Telegraph Dış Mekan
Hotel Telegraph Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Telegraph
35 Robinson Road (Drop off Point - Boon Tat Link) Singapur Merkez Bölgesi, Singapur

Hotel Telegraph konaklamanızda Singapur merkezinde, Chinatown Kültür Merkezi ve Boat Rıhtımı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Körfez Bahçeleri ile 1,6 km ve Raffles City ile 1,8 km mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı The Dining Room misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 134 klimalı odada iPad ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 24-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

à
à Deluxe Room
Süit
Süit (1)
Oda
Oda (2)
Süit,
Süit, Balkon (5)
Junior
Junior Süit (4)
Premier
Premier Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x