Hotel Tavern Surigao

Mindanao, Surigao
Hotel Tavern Surigao Genel
Hotel Tavern Surigao Genel
Hotel Tavern Surigao Genel
Hotel Tavern Surigao Öne Çıkan Resim
Hotel Tavern Surigao Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Tavern Surigao
Borromeo Street Mindanao, Surigao

Hotel Tavern Surigao misafirlere Surigao merkezinde, Alingkakajaw Island ve Liwasang Rizal (Luneta Ulusal Parkı) ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Surigao Belediye Binası ile 0,4 mi (0,7 km) ve Sukailang Falls ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Melange Resto restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 76 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda (Interior)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x