Hotel Tassoni

Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Alba Adriatica
Hotel Tassoni Genel
Hotel Tassoni Genel
Hotel Tassoni Genel
Hotel Tassoni Öne Çıkan Resim
Hotel Tassoni Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Tassoni
Viale G. Marconi 28 Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Alba Adriatica

Alba Adriatica bölgesindeki Hotel Tassoni konaklamanızda, Alba Adriatica Beach yakınında ve Tortoreto Beach ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Santuario della Madonna del Sabato Santo ile 3,9 mi (6,3 km) ve Onda Blu Su Parkı ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Restoranda Hotel Tassoni misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

81 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve su kaydırağı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x