Hotel Tamarindo Village

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Tamarindo
Hotel Tamarindo Village Genel
Hotel Tamarindo Village Öne Çıkan Resim
Hotel Tamarindo Village Dış Mekan
Hotel Tamarindo Village Dış Mekan
Hotel Tamarindo Village Dış Mekan
Image More +96 fotoğraf
Hotel Tamarindo Village
200 Meters South of Banco Nacional and 100M South of Hotel Arco Iris Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Tamarindo

Hotel Tamarindo Village misafirlere Tamarindo bölgesinde, okyanus kıyısında, Tamarindo Plajı ve Nicoya Yarımadası ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Flamingo Plajı ile 14 mi (22,5 km) ve Hacienda Pinilla Golf Sahası ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 10 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Standard
Standard Garden View
Room
Bungalov, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Garden View Room
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x