Hotel Tamanoyu

Koshinetsu, Matsumoto
Hotel Tamanoyu Öne Çıkan Resim
Hotel Tamanoyu Dış Mekan
Hotel Tamanoyu Dış Mekan
Hotel Tamanoyu İç Mekan
Hotel Tamanoyu Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Hotel Tamanoyu
1-28-16 Asama Onsen Koshinetsu, Matsumoto

Hotel Tamanoyu misafirlere Matsumoto (Asamaonsen) bölgesinde, Asama Kaplıcası ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Shinshu Matsumoto Doğal Sanat Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu ryokan otel Matsumoto Kalesi ile 2,3 mi (3,8 km) ve Utsukushigahara Onsen ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca ryokan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 8.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu ryokan otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x