Hotel Taj Villa Agra

Basai
Hotel Taj Villa Agra Genel
Hotel Taj Villa Agra Öne Çıkan Resim
Hotel Taj Villa Agra Dış Mekan
Hotel Taj Villa Agra Dış Mekan
Hotel Taj Villa Agra Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Taj Villa Agra
A-21, Phase-2, Taj Nagri, Fatehbad Road , Basai

Hotel Taj Villa Agra misafirlere Agra (Taj Ganj) bölgesinde, Shah Burj ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Mankameshwar Tapınağı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tac Mahal ile 2,7 mi (4,3 km) ve Cami ve Jawab ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x