Hotel Taisei Annex

Kyushu, Chuocho
Hotel Taisei Annex Genel
Hotel Taisei Annex Genel
Hotel Taisei Annex Genel
Hotel Taisei Annex Öne Çıkan Resim
Hotel Taisei Annex Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Hotel Taisei Annex
4-32 Chuocho Kyushu, Chuocho

Hotel Taisei Annex size Kagoshima merkezinde, Amu Plaza Kagoshima ile 4 dakika yürüyüş ve Meiji Restorasyonu Müzesi ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kagoshima Chuo İstasyonu Turizm Danışma Merkezi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Amuran Dönme Dolabı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Hotel Taisei Annex misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 166 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve saç kurutma makinesi. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir
Room
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir (B)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x