Hotel 't Witte Huys

Dutch Coast, The Hague
Hotel 't Witte Huys Genel
Hotel 't Witte Huys Öne Çıkan Resim
Hotel 't Witte Huys Dış Mekan
Hotel 't Witte Huys Dış Mekan
Hotel 't Witte Huys Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel 't Witte Huys
Bosschestraat 2 Dutch Coast, The Hague

Hotel 't Witte Huys misafirlere The Hague merkezinde, Scheveningen Plajı ve Holland Casino Scheveningen ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Scheveningen İskelesi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Duinrell ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

11 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Apart Daire, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x