Hotel Szlak Bursztynowy

Baltic Sea Coast Poland West, Postomino
Hotel Szlak Bursztynowy Öne Çıkan Resim
Hotel Szlak Bursztynowy Dış Mekan
Hotel Szlak Bursztynowy Dış Mekan
Hotel Szlak Bursztynowy Yerinde Yemek
Hotel Szlak Bursztynowy Oda Düzeni
Image More +29 fotoğraf
Hotel Szlak Bursztynowy
Nadmorska 1 Jaroslawiec Baltic Sea Coast Poland West, Postomino

Hotel Szlak Bursztynowy misafirlere Postomino bölgesinde, deniz kıyısında, Amber Museum ve Jaroslawiec Lighthouse yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dubai Beach ile 0,4 mi (0,6 km) ve Aqua Spa & Wellness Sea Panorama ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan Morskie Opowiesci yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna, spor salonu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Süit
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x