Hotel Sympozjum & SPA

Krakow
Hotel Sympozjum & SPA Genel
Hotel Sympozjum & SPA Genel
Hotel Sympozjum & SPA Öne Çıkan Resim
Hotel Sympozjum & SPA Dış Mekan
Hotel Sympozjum & SPA Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Sympozjum & SPA
Kobierzynska 47 , Krakow

Hotel Sympozjum & SPA misafirlere Krakow merkezinde, Handlowy Zakopianka Parkı ve Bonarka Şehir Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Main Market Square ile 3,1 mi (5,1 km) ve Wawel Şatosu ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Otelin restoranı Rozmaryn misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 80 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Krakow bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5996 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x