Hotel Sundeck

San Vito Lo Capo
Hotel Sundeck Öne Çıkan Resim
Hotel Sundeck Dış Mekan
Hotel Sundeck Dış Mekan
Hotel Sundeck Dış Mekan
Hotel Sundeck Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Sundeck
Via Guglielmo Marconi 37 , San Vito Lo Capo

San Vito Lo Capo bölgesindeki Hotel Sundeck konaklamanızda, Sanctuary Square ve Ana Kilise ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel San Vito Lo Capo Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Zingaro Doğa Koruma Alanı ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Hotel Sundeck misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x