Hotel Sun Galicia

Rias Baixas, Forxan
Hotel Sun Galicia Genel
Hotel Sun Galicia Genel
Hotel Sun Galicia Öne Çıkan Resim
Hotel Sun Galicia Dış Mekan
Hotel Sun Galicia Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Hotel Sun Galicia
19 A Lugar Rias Baixas, Forxan

Sanxenxo bölgesindeki Hotel Sun Galicia misafirlere Silgar Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Playa de Areas ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel San Sebastian Kilisesi ile 12,7 km (7,9 mil) ve O Grove Akvaryumu ile 14,4 km (8,9 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve bide. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Apart Daire, Teras
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x