Hotel Sun

Yenişehir
Hotel Sun Genel
Hotel Sun Genel
Hotel Sun Genel
Hotel Sun Genel
Hotel Sun Öne Çıkan Resim
Image More +77 fotoğraf
Hotel Sun
7, Sivrihisar Sokak Mehmet Akif Caddesi , Yenişehir

Hotel Sun konaklamanızda Lefkoşa bölgesinde, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ile 4,8 km (3 mi) ve Famagusta Kapısı ile 9,3 km (5,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Kıbrıs Üniversitesi ile 10,1 km ve GSP Stadı ile 17,5 km mesafede.

Hotel Sun misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 200 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Twin
Twin Room
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x