Hotel Summer Dream

Southern Albania, Sarande
Hotel Summer Dream Genel
Hotel Summer Dream Genel
Hotel Summer Dream Genel
Hotel Summer Dream Genel
Hotel Summer Dream Genel
Image More +58 fotoğraf
Hotel Summer Dream
Rruga Butrinti km3 Southern Albania, Sarande

Hotel Summer Dream misafirlere Saranda bölgesinde, plaj yakınında, Mango Plajı ve Butrint Ulusal Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ksamil Adaları ile 6,9 mi (11 km) ve Museum of Archaeology ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 58 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Dört
Dört Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Superior Stüdyo, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x