Hotel Sumi Palace

Thanjavur
Hotel Sumi Palace Öne Çıkan Resim
Hotel Sumi Palace Dış Mekan
Hotel Sumi Palace Dış Mekan
Hotel Sumi Palace Dış Mekan
Hotel Sumi Palace Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hotel Sumi Palace
MIG498 Kuranji Nager Opposite New Busstand , Thanjavur

Thanjavur bölgesindeki Hotel Sumi Palace konaklamanızda, Raja Veda Pathashala ve Sukkiran Temple ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ramaswamy Temple ile 0,3 mi (0,4 km) ve Thanjavur Royal Palace and Art Gallery ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 40 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x