Hotel Suites La Siesta

Pasifik Sahili, Puerto Vallarta
Hotel Suites La Siesta Genel
Hotel Suites La Siesta Genel
Hotel Suites La Siesta Öne Çıkan Resim
Hotel Suites La Siesta Dış Mekan
Hotel Suites La Siesta Yerinde Yemek
Image More +38 fotoğraf
Hotel Suites La Siesta
Josefa Ortiz de Dominguez y Miramar Pasifik Sahili, Puerto Vallarta

Hotel Suites La Siesta Puerto Vallarta merkezinde, Malecon ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve La Iglesia de Nuestra Senora de Guadalupe (Nuestra Senora de Guadalupe Kilisesi) ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Los Muertos Plajı ile 1,8 km (1,1 mi) ve Marina Golf Club ile 8,3 km (5,1 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için El Panorama Restaurant ideal; otelin lokanta içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki 10 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Puerto Vallarta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 900 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire
Room
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Panoramic Stüdyo, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası, Koy Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x