Hôtel Suisse

Alsace, Strasbourg
Hôtel Suisse Öne Çıkan Resim
Hôtel Suisse Dış Mekan
Hôtel Suisse Dış Mekan
Hôtel Suisse Dış Mekan
Hôtel Suisse Dış Mekan
Image More +105 fotoğraf
Hôtel Suisse
2-4 Rue De La Rape Alsace, Strasbourg

Hôtel Suisse misafirlere Strasbourg merkezinde, Rohan Sarayı ve Güzel Sanatlar Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tren İstasyonu Meydanı ile 2,1 mi (3,3 km) ve Strasbourg Christmas Market ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (attic)
Oda
Oda (Cosy)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda (View)
Family
Family Oda (view)
Junior
Junior Süit (View)
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda (Chambre Familiale Alsacienne)
City
City Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x