Hotel Stupka

Banskobystrický Kraj, Tale
Hotel Stupka Genel
Hotel Stupka Genel
Hotel Stupka Genel
Hotel Stupka Genel
Hotel Stupka Genel
Image More +58 fotoğraf
Hotel Stupka
Tále 100 Banskobystrický Kraj, Tale

Horna Lehota bölgesindeki Hotel Stupka misafirlere milli parkta, Jasna Ski ve Krupová Kayak Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Sedačková lanovka ile 5 mi (8,1 km) ve Magistrala - Kosodrevina Kayak Merkezi ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Hotel Stupka içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 41 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık tenis kortları ve sağlık kulübü dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Tepe Manzaralı
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Business
Business Dubleks
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Classic
Classic Süit, 1 Yatak Odası, Balkon (1)
Classic
Classic Süit, 1 Yatak Odası, Balkon (2)
Superior
Superior Süit, 2 Yatak Odası
Presidential
Presidential Dubleks, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x