Hotel Stella Maris

Rimini Coast, Villamarina
Hotel Stella Maris Genel
Hotel Stella Maris Genel
Hotel Stella Maris Genel
Hotel Stella Maris Genel
Hotel Stella Maris Genel
Image More +69 fotoğraf
Hotel Stella Maris
Viale Carducci 321 Rimini Coast, Villamarina

Hotel Stella Maris misafirlere Cesenatico merkezinde, Spiaggia di Gatteo Mare yakınında ve Acquapark ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Minyatür İtalya ile 8,5 mi (13,7 km) ve Fiera di Rimini ile 11,6 mi (18,7 km) mesafede.

Restoranda Hotel Stella Maris misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

52 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için karaoke ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x