Hotel Stazione

Franciacorta Wine Area, Italian Alps
Hotel Stazione Genel
Hotel Stazione Öne Çıkan Resim
Hotel Stazione Dış Mekan
Hotel Stazione Dış Mekan
Hotel Stazione Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Stazione
Via Roma 14 Franciacorta Wine Area, Italian Alps

Hotel Stazione misafirlere Paratico bölgesinde, nehir üzerinde, Paratico-Sarnico İstasyonu ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Habilita ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Consultorio familiare ASST Bergamo Est di Sarnico ile 0,7 mi (1,2 km) ve Capriolo İstasyonu ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

39 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x