Hotel Stadt Kufstein

Avusturya Alpleri, Kufstein
Hotel Stadt Kufstein Genel
Hotel Stadt Kufstein Genel
Hotel Stadt Kufstein Genel
Hotel Stadt Kufstein Genel
Hotel Stadt Kufstein Genel
Image More +77 fotoğraf
Hotel Stadt Kufstein
Arkadenplatz 1 Avusturya Alpleri, Kufstein

Hotel Stadt Kufstein Kufstein merkezinde, Roemerhof Sokağı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Kufstein Kalesi ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Riedel Glas ile 1,5 km ve Thiersee ile 8,8 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

73 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kufstein bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1346 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Single
Master
Master Suite
Superior
Superior
Suite
Suite Petit
Suite
Suite Exclusive
Superior
Superior Luxury

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x