Hotel Sprenz

Weser-ems, Bürgeresch
Hotel Sprenz Genel
Hotel Sprenz Genel
Hotel Sprenz Öne Çıkan Resim
Hotel Sprenz Dış Mekan
Hotel Sprenz Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Hotel Sprenz
Heiligengeiststrasse 15 Weser-ems, Bürgeresch

Oldenburg bölgesindeki Hotel Sprenz konaklamanızda, Oldenburg Municipal Museum ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Horst Janssen Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel St. Lambert Kilisesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Landesmuseum für Kunst und Kulturgeschichte ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için buzdolabı olan 65 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x