Hotel Sportcenter Fünf Dörfer

Güney İsviçre, Trimmis
Hotel Sportcenter Fünf Dörfer Genel
Hotel Sportcenter Fünf Dörfer Genel
Hotel Sportcenter Fünf Dörfer Genel
Hotel Sportcenter Fünf Dörfer Genel
Hotel Sportcenter Fünf Dörfer Genel
Image More +39 fotoğraf
Hotel Sportcenter Fünf Dörfer
Oberauweg 186D Untervaz-Bahnhof Güney İsviçre, Trimmis

Trimmis bölgesindeki Hotel Sportcenter Fünf Dörfer misafirlere nehir üzerinde, Landquart Designer Outlet Alışveriş Merkezi ve Kulturforum Wurth Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Alpine Passes Trail ile 5,4 mi (8,7 km) ve Bundner Müzesi ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

34 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık tenis kortları, sauna ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Trimmis bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 710 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x