Hotel Splendid Mare

Rimini Coast, Cattolica
Hotel Splendid Mare Genel
Hotel Splendid Mare Genel
Hotel Splendid Mare Öne Çıkan Resim
Hotel Splendid Mare Dış Mekan
Hotel Splendid Mare Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Splendid Mare
Viale G.Carducci,84 Rimini Coast, Cattolica

Cattolica bölgesindeki Hotel Splendid Mare konaklamanızda, Via Dante ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Le Navi Akvaryumu ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 3,1 mi (5 km) ve Rimini Plajı ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 90 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Havuz Kenarı
Süit
Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda, Havuz Kenarı (3 pax)
Room
Family Oda, Havuz Kenarı (4 pax)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x