Hotel Spazio Residenza

Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Pescara
Hotel Spazio Residenza Genel
Hotel Spazio Residenza Genel
Hotel Spazio Residenza Genel
Hotel Spazio Residenza Genel
Hotel Spazio Residenza Genel
Image More +24 fotoğraf
Hotel Spazio Residenza
Strada Comunale Piana 98 Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Pescara

Pescara bölgesindeki Hotel Spazio Residenza konaklamanızda, Saint Cetteus Katedrali ve Gabriele D'Annunzio House ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel D'Annunzio Üniversitesi – Pescara ile 1 mi (1,6 km) ve Pescara Vecchia - Old Pescara ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Küçük otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 53 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Pescara bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Superior
Superior Oda
Room
Junior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x