Hotel & Spa Posada del Valle - Adults Only

Tepoztlan
Hotel & Spa Posada del Valle - Adults Only Genel
Hotel & Spa Posada del Valle - Adults Only Genel
Hotel & Spa Posada del Valle - Adults Only Genel
Hotel & Spa Posada del Valle - Adults Only Öne Çıkan Resim
Hotel & Spa Posada del Valle - Adults Only Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Hotel & Spa Posada del Valle - Adults Only
Camino a Meztitla 5 , Tepoztlan

Hotel & Spa Posada del Valle - Adults Only misafirlere Tepoztlan (Valle de Atongo) bölgesinde, Tepoztlán Müzesi ve Cocinar Mexicano ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Six Flags Hurricane Harbor Oaxtepec Su Parkı ile 14,3 mi (23 km) ve Tepozteco Piramidi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 klimalı oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve buhar odası bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x