Hôtel & Spa Les Salines Carnac by Thalazur

Atlantik Kıyı Şeridi, Carnac
Hôtel & Spa Les Salines Carnac by Thalazur Genel
Hôtel & Spa Les Salines Carnac by Thalazur Genel
Hôtel & Spa Les Salines Carnac by Thalazur Genel
Hôtel & Spa Les Salines Carnac by Thalazur Öne Çıkan Resim
Hôtel & Spa Les Salines Carnac by Thalazur Dış Mekan
Image More +86 fotoğraf
Hôtel & Spa Les Salines Carnac by Thalazur
2 avenue de l'Atlantique Atlantik Kıyı Şeridi, Carnac

Hôtel & Spa Les Salines Carnac by Thalazur konaklamanızda Carnac bölgesinde, plaj yakınında, Quiberon Körfezi yakınında Carnac Plajı ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Carnac Menhirs ile 2,4 km ve Golfe du Morbihan ile 12,2 km mesafede.

Fransız mutfağı alanında uzman olan Les Tables yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 205 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 kapalı yüzme havuzu, açık tenis kortları ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Carnac bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4306 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, Küvet, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet, Şehir Manzaralı
Room
Standard Oda, Küvet (Saline view)
Room
Standard Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda, Balkon (Saline View)
Room
Standard Oda, Balkon, Şehir Manzaralı (Village View)
Room
Junior Süit
Room
Family Dubleks, Balkon
Room
Standard Oda, Küvet, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x