Hotel Spa les Lilas

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Bagneres-de-Luchon
Hotel Spa les Lilas Öne Çıkan Resim
Hotel Spa les Lilas İç Mekan
Hotel Spa les Lilas Golf
Hotel Spa les Lilas Kahvaltı
Hotel Spa les Lilas Kahvaltı
Image More +63 fotoğraf
Hotel Spa les Lilas
3 Allee D'Etigny Midi-pyrenees (orta Pireneler), Bagneres-de-Luchon

Hotel Spa les Lilas misafirlere Bagneres-de-Luchon bölgesinde, golf sahasına yakın ve Luchon Golf Club ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan otel Peyragudes ile 8,2 mi (13,2 km) ve Lac Teleferiği ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kumarhane ve gece kulübü sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x