Hôtel & Spa - Châlet Mounier

French Alps, Les Deux Alpes
Hôtel & Spa - Châlet Mounier Genel
Hôtel & Spa - Châlet Mounier Genel
Hôtel & Spa - Châlet Mounier Öne Çıkan Resim
Hôtel & Spa - Châlet Mounier Dış Mekan
Hôtel & Spa - Châlet Mounier İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hôtel & Spa - Châlet Mounier
2 rue de La Chapelle Les 2 Alpes, Venosc French Alps, Les Deux Alpes

Hôtel & Spa - Châlet Mounier misafirlere Les Deux Alpes bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Les Deux Alpes Kayak Merkezi yakınında ve Diable Kayak Teleferiği ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Alpe d'Huez Kayak Merkezi ile 14,2 mi (22,9 km) ve Rivets ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı Chalet mounier misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 43 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Chambre
Chambre Diablotine
Oda
Oda
Suite
Suite Ecrin Familiale
Chambre
Chambre Meije Duplex
Oda
Oda
Suite
Suite Duplex Ecrin
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x