Hotel Sorrabona

Costa Del Maresme, Pineda de Mar
Hotel Sorrabona Genel
Hotel Sorrabona Genel
Hotel Sorrabona Genel
Hotel Sorrabona Öne Çıkan Resim
Hotel Sorrabona Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Hotel Sorrabona
Passeig Maritim, 10 Costa Del Maresme, Pineda de Mar

Hotel Sorrabona misafirlere Pineda de Mar bölgesinde, plaj yakınında, Pineda de Mar Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Pescadors Beach ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Santa Susanna Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Lloret de Mar Plajı ile 16,1 mi (25,9 km) mesafede.

Restoranda Hotel Sorrabona misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

75 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve bide.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda (2 Adults + 1 Child)
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda (2 Adults + 2 Children)
Dört
Dört Kişilik Oda (3 Adults + 1 Child)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda (2 Adults + 1 Child)
Superior
Superior Üç Kişilik Oda (3 Adults)
Room
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x