Hotel Sophia

Melbourne
Hotel Sophia Genel
Hotel Sophia Genel
Hotel Sophia Genel
Hotel Sophia Genel
Hotel Sophia Genel
Image More +53 fotoğraf
Hotel Sophia
277-287 King Street , Melbourne

Hotel Sophia size Melbourne merkezinde, Crown Casino and Entertainment Complex ve Flagstaff Bahçeleri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kraliçe Victoria Pazarı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Melbourne Kriket Sahası ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Yemek servisi için The Golden Age ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 49 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sigara içilmeyen bu otelde, yakın çevrede indirimli otopark, tekerlekli sandalye kullanımına uygun, ve yakın çevrede bisiklet kiralama var.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Standard
Standard Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x