Hotel Sonne

Livigno City Center, Italian Alps
Hotel Sonne Genel
Hotel Sonne Öne Çıkan Resim
Hotel Sonne Dış Mekan
Hotel Sonne Dış Mekan
Hotel Sonne Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Hotel Sonne
Via Plan 151/C Livigno City Center, Italian Alps

Hotel Sonne misafirlere Livigno merkezinde, Valtellina Kayak Merkezi ve 25 Livigno - Tagliede yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Livigno Kayak Merkezi ile 0,3 mi (0,4 km) ve Bromio Termal Kaplıcaları ile 22,4 mi (36 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 16 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit
Comfort
Comfort Süit
Exclusive
Exclusive Süit
Room
Superior Süit
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x