Hotel Sole

Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Maiori
Hotel Sole Genel
Hotel Sole Genel
Hotel Sole Genel
Hotel Sole Genel
Hotel Sole Öne Çıkan Resim
Image More +63 fotoğraf
Hotel Sole
Via G. Capone Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Maiori

Hotel Sole misafirlere Maiori bölgesinde, plajda, Maiori Plajı ve Sorrento Peninsula yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 20,9 mi (33,6 km) ve Amalfi Plajı ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Otelin denize sıfır restoranı, misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

25 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x