Hotel SN Blu

Ahmedabad
Hotel SN Blu Genel
Hotel SN Blu Genel
Hotel SN Blu İç Mekan
Hotel SN Blu İç Mekan
Hotel SN Blu Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Hotel SN Blu
Thaltej Marg , Ahmedabad

Hotel SN Blu misafirlere Ahmedabad merkezinde, The Vithalbhai Patel Bhawan ve Gulmohar Park Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ahmedabad Havaalanı Yolu ile 6,2 mi (10 km) ve Zydus Hastanesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Hint mutfağı sevenler için SN BLU RESTAURANT restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 24 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ahmedabad bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x