Hotel Smeraldo

North Adriatic Coast, Lignano Riviyerası
Hotel Smeraldo Genel
Hotel Smeraldo Genel
Hotel Smeraldo Öne Çıkan Resim
Hotel Smeraldo Dış Mekan
Hotel Smeraldo Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Smeraldo
Viale della Musica, 4 North Adriatic Coast, Lignano Riviyerası

Hotel Smeraldo misafirlere Lignano Sabbiadoro bölgesinde, plaj yakınında, Lignano Sabbiadoro Plajı ve Centro Mességué Terme di Lignano ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bibione Plajı ile 7,9 mi (12,7 km) ve Unicef Macera Parkı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 64 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Oda
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x