Hotel Skovpavillonen

Funen Adası, Kerteminde
Hotel Skovpavillonen Öne Çıkan Resim
Hotel Skovpavillonen Dış Mekan
Hotel Skovpavillonen Yerinde Yemek
Hotel Skovpavillonen Yerinde Yemek
Hotel Skovpavillonen Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Hotel Skovpavillonen
Skovvej 45 Funen Adası, Kerteminde

Hotel Skovpavillonen misafirlere Kerteminde bölgesinde, okyanus kıyısında, Amanda ve Sydstranden ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St Lawrence Kilisesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Emaus Kilisesi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 13 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x